Sabem el dur i complicat que és rebre i gestionar un diagnòstic així, més si cap en un menor, per això volem que ningú se senti sol, sense eines per a gestionar el torrent d'emocions, diferents i complexes, que se'ns poden arribar a arrossegar. I a vegades, un petit gest, pot suposar una gran diferència.
8.000 motius, emocions, persones i desitjos
La lluita de l'Ànnia en el seu camí de recuperació va inspirar la creació de l'Associació 8.000 Estels. La vivència dels seus pares, de la malaltia i el procés de recuperació, va ser una lliçó vital que els va donar d'esforç i solidaritat. I van voler estendre aquests principis i valors per a ajudar a uns altres en la mateixa situació i fer difusió d'una malaltia que suposa la primera causa de mortalitat en nens menors de 14 anys a Catalunya.
Donar visibilitat al càncer infantil, especialment els tumors cerebrals, I sensibilitzar a la societat.
Recaptar fons per impulsar programes d’investigació i millora dels tractaments del càncer infantil.
L'educació emocional dels infants per fer front a l’adversitat, la diversitat i altres realitats socials.
Promoure els valors i la pràctica de l'esport per superar reptes i fomentar l’esperit de superació.
Junts, ho aconseguirem!
Si per un moment ens parem i elevem la nostra mirada de tot el que ens envolta, del nostre dia a dia, dels problemes, de la rutina, podem gaudir d'un instant per a nosaltres i omplir-nos de la llum, l'energia i la pau dels estels... i somiar. Nosaltres ho hem fet i el que ara volem és dur-ho a terme, i que sigui no només un somni, ni un desig, sinó tota una realitat, d'ara endavant.
Encén un estel
Amb cada donació s'encén un estel que il·lumina el cel dels nens i nenes amb càncer. Els diners recaptats es destina al programa de recerca de Vall d'Hebron. Cada estel encès és un pas més en la recerca del càncer infantil.
La Joana i en Dani són els pares d'Ànnia i els caps visibles darrere d'aquest projecte, realitzat des de l'amor, l'empatia i la voluntat d'aportar el seu granet de sorra en l'avanç cap a la cura d'aquesta terrible malaltia que és el càncer infantil. Seguint l'exemple d'Ànnia, han volgut donar-li la volta a una dura situació, per a convertir-la en un punt de suport per a altres casos, per a ser llum i reflex d'emocions i sentiments que, amb aprenentatge i pràctica, es poden gestionar i convertir en eines de creixement.